O nas

Poznaj nas lepiej

Restauracja Mucho Gusto
na Ruczaju

Mucho Gusto powstało z prostej idei – chcieliśmy stworzyć miejsce, które jest otwarte dla wszystkich: nie tylko dla gości hotelu Campanile Kraków South***, ale również dla mieszkańców Ruczaju i odwiedzających Zakrzówek. 

Nasz cel był jasny: przełamać myślenie o restauracjach hotelowych jako miejscach tylko dla podróżnych. Chcemy by Mucho Gusto było miejscem spotkań sąsiadów, osób spacerujących po Zakrzówku, studentów i pracowników pobliskiego Kampusu Uniwersytetu Jagiellońskiego.

Chcemy, by Mucho Gusto było przyjazne i otwarte, a nasi Goście czuli się tutaj jak u siebie.

Poznajmy się

Zespół Mucho Gusto

Szef Kuchni restauracji & chill baru mucho gusto na ruczaju w krakowie

Paweł Bukowski

Szef Kuchni

Paweł to szef kuchni z 20-letnim doświadczeniem, który zaczynał swoją kulinarną podróż w wieku 16 lat. Dzięki pasji do gotowania i determinacji, wspiął się po szczeblach kariery, zdobywając doświadczenie m.in. w renomowanych krakowskich restauracjach, hotelach i cateringach. Paweł lubi kuchnię polską z nowoczesnym akcentem, jest fanem kuchni śródziemnomorskiej i eksperymentuje z kuchnią azjatycką. Przez całą swoją karierę związany był z Krakowem, co pozwoliło mu doskonale poznać lokalny rynek i nawiązać współpracę z najlepszymi dostawcami.

Asia

F&B Manager

To Asia stoi za Waszymi doświadczeniami podczas wizyty w Mucho Gusto. Dba o wysoką jakość obsługi, szkoli kelnerów oraz tworzy przyjemną atmosferę na sali. 

Asia wnosi do Mucho Gusto nie tylko ponad dekadę doświadczenia w gastronomii m.in. wyniesioną z renomowanego 4-gwiazdkowego hotelu, ale też umiejętności z zakresu florystyki. Takie kompetencje pozwalają jej dbać o zarówno atmosferę, jak i wygląd naszej restauracji.

Marcin

Szef Baru 

Marcin przynosi do Mucho Gusto nie tylko 15 lat doświadczenia zdobytego na Islandii, ale też ogromną pasję do bartendingu i miksologii. Jego talent został doceniony w konkursach – był finalistą prestiżowego Top 10 World Class Cocktail Competition oraz dwukrotnie w finale Reykjavik Cocktail Weekend. Marcin to również pasjonat fotografii, co pozwala mu łączyć sztukę wizualną z kunsztem przygotowywania drinków.

W naszym Chill Barze znajdziecie menu koktajli, które jest odzwierciedleniem doświadczenia i kreatywności Marcina. Oferujemy szeroki wybór – od klasycznych koktajli znanych z list światowego top 10 po oryginalne, autorskie kompozycje, w tym sezonowe propozycje.

Kucharze podzcas pracy w restauracji Mucho Gusto

Zespół Mucho Gusto

Kucharze, kelnerzy, pomocnicy, obsługa sali

Uważamy, że tajemnica doskonałej restauracji tkwi w harmonii zespołu. Nasi kelnerzy są uśmiechnięci i gościnni, obsługa śniadań dba o to, by każdy Wasz poranek zaczynał się smacznie i zdrowo. Pomocnicy kucharzy precyzyjnie przygotowują składniki, a barmani tworzą koktajle będące małymi dziełami sztuki. 

Wszyscy współpracujemy jak jeden organizm, a każdy z nas odpowiada za najwyższą jakość serwowanych dań i napojów.

Rezerwacja

Zarezerwuj swój stolik

Zapraszamy do Restauracji Mucho Gusto przy Zakrzówku w Krakowie.
Czekamy na Was! 

Adres

Śniadania w formie bufetu

Zarezerwuj stolik

Miej pewność, że stolik będzie
już na Was czekać.

Copyright © 2024 | Created by Norbert Zastępa